>

 

wij

Yvonne

 

  home | dier | patiënt | kliniek & faciliteiten | wij | info

 

Yvonne

 

Hallo mag ik mij even voorstellen ik
ben Yvonne, op deze foto 1 jaar oud.
Mijn ouders vonden het leuk om een
speelgoed hondje bij mij te zetten voor
de foto, alsof ze toen al wisten dat ik
later een grote dierenvriend zou worden.

   

Er gaat niets boven een stevige boswandeling op een mooie zomerdag met man en kinderen en natuurlijk onze labrador Kim. Dochter lief was op haar kin gevallen en daar moest ik natuurlijk even naar kijken, de jongens doen ondertussen een wedstrijdje wie het verst een steentje in het water kan gooien. Kim rust ondertussen even uit om daarna weer naar hartelust in het bos te rennen.

   

Hè hè even lekker met een volle maag een dutje doen op de bank samen met mijn vriend Bram een rode een je weet wel kater, dit is pas echt genieten!!

   

Mogen wij ons even voorstellen:
(links op de foto)“Mijn naam is Melody en ik ben een vos,ik ben een kruising tussen een Welsch pony en een Arabier.”
(rechts op de foto) “Mijn naam is Drottning en ik ben een ijslander volgens mijn baasje ben ik een verhaal apart, maar daar zullen we het maar niet over hebben. Samen hebben we veel plezier en het liefst gaan we met ons baasje op buitenrit.

Op deze foto ben ik met mijn kinderen Marijn, Laura en Daniel en onze hond Kim. We maken op de praktijk een ECG (hartfilmpje) van Kim omdat het de laatste tijd niet goed met haar gaat, ze is inmiddels 12 jaar oud. De uitslag was niet eens zo slecht toch is Kim enkele maanden later overleden tot groot verdriet van ons allemaal.

   

Zo dat was het dan, een kijkje in mijn leven met mijn huisdieren, helaas konden ze er niet allemaal op. Er lopen namelijk ook nog een elftal kippen rond, twee poezen Sanne en Winnie, één hond Ben, twee tamme ratjes Smaus en Flame en een stel hanen.
Groetjes van Yvonne en misschien tot ziens in de dierenkliniek.

 
 
naar boven